iNSPiRATiE LEZEN

  • Geplaatst op 26 januari 2019
image005

Benieuwd naar de verhalen uit de Bijbel, maar nooit aan lezen toegekomen? Wel verhalen uit de Bijbel gelezen, maar er nooit veel van begrepen? Of wel een bijbellezer, maar toe aan een nieuwe, frisse blik? Kom iNSPiRATiE LEZEN op Klooster Nieuw Sion.

Of je jezelf nou ongelovig noemt, gelovig of iets daartussenin, vanaf 2019 kun je op dinsdagavond inspirerend bijbellezen met br. Catharinus, begeleider van het Jongerenklooster, en met br. Peter Dullaert, directeur van Nieuw Sion.  Er is uiteraard thee, koffie & koek, en na afloop kun je aansluitend, als je wilt, om 22.00 uur het nachtgebed meevieren.

Je kunt steeds intekenen op een blok van vier avonden, waarin een onderwerp of bijbelboek centraal staat. Het eerste blok, in januari/februari behandelt de eerste hoofdstukken van de Bijbel: de verhalen over de schepping van de wereld, Adam en Eva in het paradijs, de slang en de boom, en Kaïn en Abel.

Meedoen? Teken in op een blok naar keuze (alle vier mag ook) door een mailtje te sturen aan catharinus@jongerenklooster.nl. Kosten: € 20,- per blok.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top