Insecten hotels

  • Geplaatst op 21 juli 2023
20230718_095144 (1)

Leerlingen van groep 7a van O.B.S. Slingerbos hebben dinsdag 18 juli onder begeleiding van 2 ouders, hun meester Jordy de Kaste en André Peters van de werkgroep Groen en Vitaal 6 insectenhotels gemaakt.

De insecten hotels worden geplaatst bij de wilde bloemenlinten op de route van de Heemtuin aan de Nieuwe Aanleg, Burg. Arriensweg, Burg. Crommelinlaan en de Roetertsweg naar de Zandwetering aan de Schapenzandweg.

De werkgroep Groen en Vitaal houdt zich bezig met het realiseren van speerpunten uit de Dorpsvisie Diepenveen 2030 m.b.t. een Groen en Vitaal dorp. Onderwerpen waaraan gewerkt wordt zijn:  behouden en verstrekken van de natuur en de biodiversiteit, wandel-, beweeg- en bosrolstoel routes, het in kaart brengen van de flora en fauna in Diepenveen, ontwikkelen van een voedselbos, modern noaberschap, groene gevels en een watertappunt op het dorpsplein.

Ben je geïnteresseerd in een van deze onderwerpen of wil je meer weten over onze werkgroep, neem dan vrijblijvend contact op met  ajomora@gmail.com

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven