In verband met Corona bezorgt Bloemsierkunst Flierman bloemen gratis bij u thuis voor Pasen

  • Geplaatst op 3 april 2020
Schermafbeelding 2020-04-02 om 20.42.28

Het Paasweekend komt eraan. Voor Bloemsierkunst Flierman is dit een extra drukke tijd. In verband met het Coronavirus willen we graag voorkomen dat het in de winkel té druk wordt in de dagen voor Pasen. Te veel klanten tegelijkertijd in de winkel veroorzaakt onnodige gezondheidsrisico’s voor u als klant en voor onze medewerkers. Daarom bezorgen we uw bloemen voor Pasen gratis aan huis.

Hoe werkt het gratis bezorgen voor Pasen?
U kunt uw bloemen, bloemstukken of planten telefonisch bij ons bestellen. Dat kan tot de dag voor de gewenste bezorgdag. Wij bezorgen uw bestelling dan gratis aan huis op vrijdag 10 of zaterdag 11 april.

Betalen kan direct wanneer de bloemen worden bezorgd. De bezorger heeft een pinautomaat bij zich waarmee u contactloos kunt betalen.

Wilt u de bloemen op een ander adres dan uw eigen adres laten bezorgen? Dat kan. Het bedrag kunt u dan naar ons overmaken. Dat lichten we verder toe wanneer u telefonisch de bloemen bestelt.

LET OP!
Bestel uw bloemen alleen telefonisch. U krijgt dan een van onze medewerkers aan de lijn die uw bestelling opneemt. Bestel niet via onze website, want dan worden de bezorgkosten alsnog automatisch in rekening gebracht.

U kunt uw bloemen voor Pasen bestellen via telefoonnummer: 0570 – 59 12 18.
We bezorgen gratis in Diepenveen en Deventer.

 

 

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven