In de Stille Week werken Protestantse gemeente Deventer en Diepenveen samen

  • Geplaatst op 7 april 2020
Deventer post logo
In de Stille Week, de week voor Pasen, staan gelovigen over de hele wereld stil bij het lijden van Christus en het lijden in onze wereld. Dit jaar zal er elke avond om 20.45 uur een digitale dienst uitgezonden worden vanuit de Lebuinuskerk via DRTV en www.kerkdienstgemist.nl. Daarin werken de Protestantse gemeente Deventer en Diepenveen samen.
Het thema van de diensten is VRIJ. Terwijl we verlangend uitzien naar bevrijding van het coronavirus staan we ook stil bij de bevrijding van het naziregime, 75 jaar geleden. Dat alles wordt in verbinding gebracht met het Paasverhaal. Na sobere avondgebeden met tekst en muziek op maandag, dinsdag en woensdag volgt de uitgebreidere dienst op Witte Donderdag en Goede Vrijdag. Op Paasmorgen wordt de dienst om 10.00 uur uitgezonden. In deze diensten gaan de predikanten van de Lebuinuskerk en de Dorpskerk van Diepenveen gezamenlijk voor. Muziek zal klinken van de Lebuinuscantorij en kinderkoor de Torenvalkjes, o.l.v Kirstin Gramlich.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven