Huisartsenpraktijk Diepenveen start nieuwe wandelgroep

  • Geplaatst op 17 februari 2018
Huisartsenpraktijk wandelt2

Voor alle patiënten van Huisartsenpraktijk Diepenveen starten Miranda en Elisa vanaf 27 maart eenmaal per week een nieuwe wandelgroep. Voorafgaand aan de eerste wandeling zal een diëtiste en/of fysiotherapeut wat vertellen, waarna er een half uur gewandeld gaat worden. Tijdens de wandelingen zal altijd een praktijkondersteuner, fysiotherapeut, diëtiste of huisarts meelopen.

Diepenveen wandelt op dinsdagavond 
De eerste serie wandelingen duurt 8 weken, vindt steeds op dinsdagavond plaats om 19.00 uur, vanaf de parkeerplaats van de Huisartsenpraktijk Diepenveen/Sparrenheuvel.

Samen bewegen en je gezondheid verbeteren
Bij een grote opkomst of niveauverschillen kan de groep gesplitst worden. Het meedoen is laagdrempelig en richt zich niet op een bepaalde leeftijdsgroep. Wel op samen bewegen, de gezondheid verbeteren en hopelijk de smaak te pakken krijgen en het regelmatig wandelen ook zelf op te pakken.

Aanmelden
Aanmelden kan via e-mail of telefonisch: praktijkdiepenveen@hcdo.nl of 0570-591244 (op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur). Er zijn geen kosten aan verbonden; meedoen is op eigen risico.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven