Hof van Salland zoekt horecatoppers!

  • Geplaatst op 23 maart 2021
Hoofdfoto

Martin Goedejohan weet wel van aanpakken. De eigenaar van het welbekende Hof van Salland aan de Dorpsstraat in Diepenveen heeft samen met zijn team een positieve draai gegeven aan de lockdown die ook zijn zaak trof. Een eigen maaltijd afhaalservice werd snel opgestart. En met succes. Want dagelijks genieten de inwoners van Diepenveen en Deventer van betaalbare en lekkere gerechten. En via thuisbezorgd worden de maaltijden ook nog tot aan de deur gebracht.

Het tekent de ondernemer die vol energie volop aan het plannen maken is voor de toekomst. Hij heeft er het volste vertrouwen in dat aan het einde van het voorjaar/begin van de zomer zijn terras, restaurant en zijn zalen weer volop in bedrijf zullen zijn. De reserveringen voor vergaderingen, bruiloften en verjaardagen lopen nu al binnen. Dus om de te verwachten drukte goed op te kunnen vangen en zijn klanten optimaal te kunnen bedienen is Martin op zoek naar horecatoppers die samen met zijn bestaande team klaar zijn voor de zomer van 2021. Wat wij zoeken:

Medewerkers voor de bar/horeca (m/v) voor minimaal 20 uur in de week
Ben jij gastvrij, flexibel, representatief en een doorpakker, een leuke collega en wil jij het onze gasten naar de zin maken? Heb jij geen probleem met het werken in de weekeinde en in de avonden? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons leuke team te versterken.

Een zelfstandig werkende kok (m/v) voor minimaal 20 uur in de week
Voor ons restaurant en onze drukke maaltijden afhaalservice zijn we met spoed op zoek naar een zelfstandig werkend kok of kok in opleiding. Welke topper versterkt onze keukenbrigade en neemt daar het heft in handen? Heb je niet al teveel ervaring geen probleem. Leergierig zijn en aanpakken en wie weet ben jij straks onze chefkok.

Medewerkers voor de horeca van tennispark (m/v) voor minimaal 16 uur in de week
Het Hof van Salland verzorgt van april t/m oktober de horecafunctie van tennispark de Schapekolk op sportpark Borgele. Wil jij het verlengstuk zijn van het Hof van Salland en onze gastvrijheid uitdragen op deze leuke sportlocatie?

Dus wil jij werken in een leuke en ongedwongen sfeer en ben jij die teamplayer die van aanpakken weet? Solliciteer dan  op een van onderstaande functies. Bij interesse stuur een mailtje naar info@hofvansalland.nl of kom even langs op onze locatie aan de Dorpsstraat nummer 30 in Diepenveen. We zijn elke dag aanwezig vanaf 15.00 uur.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven