Historische avond Diepenveen 8 november 2018

  • Geplaatst op 1 november 2018
Schermafbeelding 2018-10-28 om 22.51.24

Op donderdag 8 november aanstaande om 20:00 uur organiseert de Historische Vereniging Dorp Diepenveen en Omgeving haar jaarlijkse Historische Avond in het Kulturhus van Diepenveen. Deze avond is ook voor niet-leden gratis toegankelijk.

De avond heeft deze keer een feestelijk karakter omdat de Historische Vereniging 20 jaar bestaat. Ter gelegenheid hiervan zal het nieuwe fotoboek “Diepenveen Toen en Nu 2”, dat door de Foto-archiefgroep van de vereniging is samengesteld, worden gepresenteerd. Dit fotoboek is een vervolg op het in 2008 verschenen fotoboek van Diepenveen.

Tevens zal op deze avond de in Deventer geboren en getogen Arthur Brand, o.a. bekend van de tv-documentaireserie “De Kunstdetective”, een interessante lezing over “roofkunst” houden. Bij roofkunst heb je te maken met handelaren, vervalsers, maffia en terroristen die hieraan veel geld verdienen. Brand zal praten over enkele van zijn zoektochten naar geroofde kunst, maar ook over de beroemde Deventer vervalser Han van Meegeren.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven