Het pietenfestijn op ‘De Zunnebargh’ was een groot succes!

DSC_0376

Geschreven door Mathijs Bolink:
Afgelopen woensdag, 4 december stuurde Sinterklaas zijn beste voetbalpieten naar Diepenveen. Maar liefst zes Pieten hebben de trainingen van de O9’s, O8’s en de mini’s op de kop gezet. De pieten leerden trucjes, scoorden doelpunten en gaven cadeautjes!

Om 17:00 uur begon de training en natuurlijk was de grote vraag: waar zijn de pieten? Zoals gewoonlijk kwamen die een klein beetje later. Toen de pieten eenmaal het veld op kwamen, kon het feest beginnen. Tot 18:00 uur werd er gezwoegd en gezweet. De pieten deden mee met de warming up, de pass oefeningen, de afrond oefeningen en zelfs de eindpartij. Na al dat harde werken was het tijd om binnen eens lekker aan de warme chocolademelk te gaan. Hier bleef de Sinterklaas stemming goed hangen en werd er gezongen en gedanst op bijpassende Sinterklaas muziek. Alle kinderen werden voorzien van een volle hand met pepernoten en ander lekker snoepgoed.

Al met al was het weer een prachtig Pietenfestijn (voetbalfeest) op de velden en in de kantine van het sportpark. Een dank aan de activiteitencommissie, de trainers en de andere vrijwilligers. Door jullie was het wederom een geslaagd feest!

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven