Het boek ‘Diepenveen, groen dorp tussen bos, stad en IJssel’ is gisteren, 2 oktober, officieel uitgereikt aan Rob Middeldorp.

  • Geplaatst op 3 oktober 2023
001

Het boek ‘Diepenveen, groen dorp tussen bos, stad en IJssel’ is vanmiddag officieel uitgereikt aan Rob Middeldorp. Om 14.00 uur vandaag heeft de voorzitter van de Historische Vereniging Dorp Diepenveen en Omgeving, Jan Helderman, officieel een exemplaar uitgereikt aan Rob Middeldorp.

Dit fraaie boek is door de Historische Vereniging samengesteld ter gelegenheid van hun 25 jarig jubileum en is gratis beschikbaar dankzij de medewerking van Albert Heijn Diepenveen. Er zij 1500 exemplaren gedrukt en deze worden in de winkel uitgereikt. Vanaf nu worden bij elke 10 euro aankopen 4 plaatjes uitgereikt, zodat je uiteindelijk het boek compleet kunt maken met 216 afbeeldingen van ons dorp. Deze actie loopt tot eind november en er komt nog een ruilbeurs voor alle dubbele plaatjes.

De prachtige foto’s zijn gemaakt door: Harry Mulder

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven