Herfstmarkt op Het Nieuwe Veld: biodiversiteit in de tuin

  • Geplaatst op 17 september 2019
genieten_in_de_zon

Kwekerij ‘Het Nieuwe Veld’ in Diepenveen organiseert op zondag 22 september van 11.00 tot 17.00 uur haar jaarlijkse Herfstmarkt. Dit jaar is er speciale aandacht voor ‘de biodiversiteit in de tuin’. Een tuin vol kleur en leven.

Activiteiten voor kinderen
Voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten. Ze kunnen insectenhotels bouwen, zaadbommen maken en een kijkje nemen in de onderwereld van de tuin, op zoek gaan naar bodemdieren. Ook kunnen kinderen deelnemen aan de activiteit ‘kennismaken met paarden’.

Rijk aanbod aan kramen en workshops
Er zijn diverse kramen met weefkunst, keramiek , natuureducatie, ingemaakte producten, demonstraties korfvlechten en spinnen en workshops botanisch tekenen. Uiteraard zijn er de elk jaar weer erg populaire Veldboeketten.

Bijenmuseum en Theeschenkerij
En natuurlijk kunnen belangstellenden een bezoek brengen aan het Bijenmuseum of een kijkje nemen in de Bijoscoop, de kleinste bioscoop van Nederland. Zie, voel en proef de natuur: van honingtaart tot insecten. Met hapjes en sapjes. En eigen kruidenthee van onze Theeschenkerij.

De Herfstmarkt van ‘Het Nieuwe Veld’ is bij elk weertype actief genieten in een bijzondere omgeving!

Wanneer: zondag 22 september van 11.00 tot 17.00 uur, entree en parkeren zijn gratis
Waar: Kwekerij ‘Het Nieuwe Veld’, Boxbergerweg 46, 7431 PN Diepenveen
Kijk ook op: www.kwekerijhetnieuweveld.nl

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven