Herdenking 4 mei 2019

  • Geplaatst op 1 april 2019
4-5-mei-logo

Binnenkort is het 4 mei en houden we weer een bijeenkomst om alle mensen die tijdens en na de Tweede Wereldoorlog in het geweld zijn omgekomen te gedenken. We komen samen op zaterdag 4 mei om 19.00 uur in de Dorpskerk aan het kerkplein in Diepenveen.

In de Dorpskerk zullen enkele kinderen uit het dorp gedichten voorlezen. Huib de Boer, bariton en Ed Lammers, bas zullen, onder begeleiding van Ria den Ouden op de piano, een viertal liederen zingen. De herdenkingsrede zal worden uitgesproken door de heer Gert-Jan Oplaat met als titel:  “In vrijheid kiezen”.

Na de plechtigheid lopen we gezamenlijk in stilte naar de Gemeentelijke begraafplaats aan de Roeterdsweg in Diepenveen. Op de begraafplaats staan we stil bij de oorlogsgraven en het monument voor de zeven overleden vliegeniers uit Canada.

Sempre Crescendo zal hier muzikaal aanwezig zijn. De Stille Tocht vertrekt om ca. 19.45 uur vanaf de Dorpskerk. U bent allen van harte uitgenodigd de herdenking bij te wonen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven