Helaas… de verenigingenkwis van de OVD is uitgesteld

  • Geplaatst op 18 juni 2018
bestuur OVD

In eerste instantie hadden zich vier verenigingen opgegeven voor de verenigingenkwis in het kader van het 50-jarig jubileum van de OVD. Uiteindelijk hebben drie verenigingen de antwoorden ingestuurd voor de eerste ronde kwisvragen.  Dit is te weinig vinden wij. We zullen de kwis opschuiven tot in het najaar.

De drie verenigingen die hun drie ‘verplichte’ vragen en de tien antwoorden op de eerste reeks vragen gegeven hebben, laten we niet met lege handen staan. Er wordt € 50,- naar iedere vereniging overgemaakt. Deze verenigingen zijn: Sempre Cresendo, DSC afdeling Gym en zangkoor Soli Deo Gloria.

Wilt u uw bankrekeningnummer aan ons doorgeven via het mailadres info@ovdiepenveen.nl, dan zal de penningmeester dit bedrag aan uw vereniging overmaken. Natuurlijk worden deze verenigingen in het najaar uitgenodigd om opnieuw mee te doen.

De antwoorden op de vragen van de eerste ronde waren:

1— Hervormde vrouwen vereniging.
2— Looft den heer en kerkkoor in 1965
3— 20 meter
4— begraafplaats Roeterdsweg
5— d.i.n.d.o.a door inspanning nuttig, door ontspanning aangenaam
6— 65 jaar
7— 1901
8— Marijke van Munster
9— Johan Willemsen
10- 141 jaar

We hopen van harte dat in het najaar meer verenigingen zullen aanhaken. De ondernemers in Diepenveen vinden dat de leefbaarheid van het dorp gebaat is bij een goed functionerend verenigingsleven en willen dit in deze vorm graag financieel ondersteunen.

Met vriendelijke groet,
Ondernemersvereniging Diepenveen

Interessant? Deel het artikel

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Adverteerders

Scroll naar top