Heel Diepenveen Beweegt – Loop je mee?

  • Geplaatst op 4 februari 2021
Schermafbeelding 2021-02-04 om 16.25.14

Wandel vanaf 4 februari dagelijks mee met de BedrijfsOmmetje-app van fysiotherapie de Spil! Dagelijks slechts 20 minuten wandelen levert een mens al veel op, zoals een beter afweersysteem, meer uithoudingsvermogen, minder stress en een beter slaapritme.

De Ommetje-app stimuleert je om dagelijks een ommetje te maken. “Het mooie van deze app van de Hersenstichting is dat je alleen loopt, maar toch het gevoel van wandelen in groepsverband krijgt,” aldus Wouter Aalders, mede-praktijkeigenaar en fysiotherapeut bij fysiotherapie de Spil in Diepenveen.

Punten ontvangen

En dat is ideaal in tijden van corona. “Het werkt eenvoudig,” gaat Wouter verder. “Je installeert de Ommetje-app op je telefoon en meld je aan met onze bedrijfscode BHP6K. Je kiest je leeftijdscategorie uit, daarna kun je zien wie de app nog meer gebruiken. Na elk ommetje van tenminste 20 minuten ontvang je punten. En je kunt nog extra punten verdienen, bijvoorbeeld als je een aantal dagen achtereen een ommetje loopt. Zo ontstaat er een overzicht van wie de meeste punten behaalt.” En houd je niet van het wedstrijdelement dan is het toch leuk om je aan te melden. De app geeft inzicht in bijvoorbeeld het aantal ommetjes dat je gelopen hebt en de totaal gelopen tijd.

Doe je mee?

We gaan van start op 4 februari en lopen door tot en met 4 maart. “We nodigen iedereen in Diepenveen en omgeving uit om mee te doen. Ook collega’s van de Spil lopen mee. Wie op 4 maart de meeste punten heeft behaald per leeftijdscategorie, ontvangt een leuke, toepasselijke prijs! En start je na 4 februari dan hebben we uiteraard ook voor de winnaar van die groep een attentie.

Met deze BedrijfsOmmetje-app steunt fysiotherapie de Spil de Hersenstichting.

Wil je meer informatie? www.despil.com/nieuws of bel met: 0570-591144

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar boven