Hart for Her gaat verhuizen!

  • Geplaatst op 28 december 2018
Hart for her

Na 4 jaar in het voormalige Rabobank-gebouw te hebben gezeten, gaat Hart for Her nu verhuizen naar het Kulturhus. Vanaf 2 januari kunnen vrouwen weer terecht voor hun 30 minuten work-out.

Eigenaresse en sportbegeleidster Ingeborg Kruit is erg blij met de prachtige, frisse en lichte ruimte. De afgelopen weken was zij met haar team druk om de laatste dingen voor de verhuizing te regelen.

Ingeborg: “Bij Hart for Her kunnen vrouwen van 18 tot 88 terecht voor een gevarieerd sportprogramma, waarin alle spiergroepen aan bod komen. We vinden het belangrijk dat de vrouwen met plezier gaan sporten, wanneer hen dat het beste uitkomt en ook in het tempo dat zij zelf aankunnen. Het concept van een half uur trainen is ideaal; met beweging voel je je beter. Het werkt echt! Ook bij psychische klachten of na revalidatie. Je kunt de oefeningen intensief of in een rustiger tempo doen, ze zijn niet ingewikkeld. Elke vrouw kan meedoen, je hoeft geen spierpijn te hebben. Bewegen is gewoon belangrijk! Naast het sporten is er ook aandacht voor voedingsbegeleiding en een gezonde levensstijl. Op verzoek worden elke zes weken de resultaten gemeten. Fijn is ook dat de sfeer ongedwongen en positief is. Er is tijd voor een kopje koffie en er wordt ook gekletst en gelachen.”

Hart for Her organiseert regelmatig activiteiten over gezondheid, sporten, voeding en beweging. Kortom: onderwerpen die vrouwen sterker maken.

Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Hart for Her nodigt vrouwen van harte uit om eens te komen kennismaken en een proefles te nemen. Als je dan een jaarlidmaatschap afsluit, krijg je een Better Belly training t.w.v. € 75,- cadeau.

https://www.hartforher.nl/vestigingen/sport-fitness-afvallen-vrouwen-diepenveen

Het Hart for Her team op de foto.
Van links naar rechts:
Miek Ankersmit, Ilse Hulman, eigenaresse Ingeborg Kruit, Margo Heijne en Hanneke Jansen.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven