Hart for Her Diepenveen bestaat 5 jaar!

  • Geplaatst op 7 januari 2020
Schermafbeelding 2020-01-07 om 17.58.45

In de week van 13 januari 2020 is het feest aan de Dorpsstraat 30, waar Hart for Her sinds januari 2019 haar intrek heeft genomen. Het vijfjarig bestaan gaat gepaard met een mooie kortingsactie; word je lid in januari 2020 dan betaal je geen inschrijfgeld! Gedurende de lustrumweek worden er diverse activiteiten voor de leden georganiseerd, zoals een cursus zelfverdediging en een lezing over de overgang.

Ingeborg Kruit, eigenaresse van Hart for Her Diepenveen, is twaalf jaar geleden in Twello gestart met het geven van sportlessen aan vrouwen. De combinatie van verschillende sportopleidingen en de passie voor beweging zorgde ervoor dat Ingeborg haar eigen sportschool voor vrouwen wilde beginnen. Zij is met Hart for Her Diepenveen in januari 2015 gestart.

Vijf jaar later staat er een sportschool van formaat, puur voor vrouwen. De weg hier naartoe is echter niet zonder hobbels geweest. Zo gebeurde er iets onvoorziens; twee jaar geleden kreeg de onderneemster te maken met een plofkraak in het voormalige pand van de Rabobank, waar haar bedrijf op dat moment gevestigd was.

Naast de aanzienlijke roetschade bleef het pand drie weken gesloten. Tot overmaat van ramp werd  het huurcontract van Ingeborg niet verlengd en was zij genoodzaakt een ander onderkomen te vinden voor haar sportschool.
Dit is gelukt en sinds begin 2019 is Hart for Her gevestigd in het Kulturhus te Diepenveen.

“Uiteindelijk heeft alles goed uitgepakt. Zo biedt de Dorpsstraat 30 een ruimere en lichtere plek en hier is iedereen heel blij mee”, vertelt Ingeborg.
“Voor vrouwen is het belangrijk dat zij (blijven) bewegen. De combinatie van laagdrempeligheid, 30 minuten work-out, persoonlijke begeleiding en onbeperkt sporten met alleen vrouwen maakt ons uniek. Daarnaast staan de drie F’s centraal binnen Hart for Her; Fun, Feelgood en Friendship. We hebben aan onze koffietafel al veel vriendschappen zien ontstaan en dat is een mooi uitgangspunt om te blijven sporten!”

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven