Hans Boomkamp DSC vrijwilliger van het jaar

18176FE6-A729-4762-9EA0-270C0B812F10

Op 5 januari was de nieuwjaarsreceptie van de Diepenveense Sport Club (DSC). Traditioneel speelde eerst een team van ex-1e spelers tegen het huidige 1e voetbalteam van DSC. Dit keer liet het huidige 1e er geen twijfel over bestaan dat de ‘jonkies’ het voor het zeggen hebben: het werd 8-0 maar liefst.

Vrijwilliger van het jaar
Eveneens werd dit jaar de vrijwilliger van het jaar bekendgemaakt en dat was Hans Boomkamp. Hans mocht de bijbehorende Van Vemden bokaal in ontvangst nemen voor jaren van diverse bestuursfuncties, barmedewerker, teamleider en trainer en nog diverse andere vrijwilligerstaken. Hij treedt daarmee in de voetsporen van illustere voorgangers en zijn naam wordt vereeuwigd op de bokaal.

Erelidmaatschap voor Henk Winter en Harry Tielbeke
Daarnaast werd aan 2 leden het erelidmaatschap toegekend: Henk de Winter voor zijn 70-jarige lidmaatschap van de club en Harry Tielbeke voor de vele activiteiten die hij voor DSC in verschillende hoedanigheden heeft gedaan.
Harry won enkele jaren geleden ook al de Van Vemden Bokaal.

Na al deze feestelijkheden kon iedereen elkaar het beste wensen voor 2020 toewensen, even bijpraten en een drankje nemen en bleef het nog lang gezellig!

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top