Halve marathon of een run bike run?

  • Geplaatst op 15 oktober 2020
IMG_2185

De Greenrun (de opbrengst is voor Kika) organiseert in Diepenveen een halve Marathon dit jaar. Maar of alles door gaat is natuurlijk nog onzeker, gezien de huidige coronaregels.

Alvast beginnen met trainen
Toch wil de Greenrun- organisatie ruchtbaarheid aan deze loop geven, zodat de lange afstand lopers hiervoor kunnen gaan trainen. Als de huidige situatie omtrent het coronavirus goed uitpakt, dus minder besmettingen, en wij over een aantal weken weer meer mogen is de kans groot dat de halve marathon door kan gaan.

Geen massastart
Wel hebben we enkele regels om alles goed te doen verlopen. Onze aanpak is dat er geen massastart is en de lopers zelf bepalen hoe laat ze willen gaan starten, maar wel tussen 10.00 en 12.00 uur.

Loper moet vergezeld worden door een fietser
Verder moet een loper vergezeld worden door een fietser. Deze fietser heeft namelijk de route en kan de loper helpen met het oversteken van drukke punten en fietspaden. Per fietser mag je maximaal 4 lopers.

Run-bike-run
Ook is het mogelijk om deze afstand te gebruiken voor een run-bike-run. Dus met 2 lopers, de halve marathon, om de beurt lopen en fietsen.

Inschrijven in november
Momenteel zijn we druk bezig alles uit te werken en hopen de inschrijving in november te openen, wanneer we groen licht hebben omtrent de coronaregels.

Dus beste lopers, reserveer vast de datum: zondag 27 december, 3e kerstdag. Dat de kilo’s die dag er af mogen vliegen.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven