Gymnastiekjeugd DSC in Diepenveen gaat uitdaging aan

  • Geplaatst op 24 oktober 2018
Diepenveense sportclub

Op vrijdag 2 november 2018 tussen 17.00 en 18.30 uur proberen in de sportzaal van het Kulturhus alle turnkinderen groepsgewijs zo veel mogelijk turnsprongen te maken binnen 3 minuten!

De jeugdleden zijn gevraagd zo veel mogelijk sponsoren te zoeken zoals familie, buren en bekenden die een bedrag over hebben per gemaakte turnsprong! Wie durft die uitdaging aan te gaan? Hoe meer sprongen er gerealiseerd worden hoe meer geld er te verdienen valt voor de kinderen.

De sponsoractie wordt op touw gezet om de financiële middelen bij elkaar te krijgen voor de aanschaf van een Airtrack.

Een Airtrack is een moderne versie van de wel bekende lange mat. Een lange opblaasbare tumblingbaan. Door het luchteffect kunnen kinderen met een minimale belasting spectaculaire salto’s, flikflak of een overslag maken. Een uitdaging voor onze jeugd.

Met de aanschaf gaat een lang gekoesterde wens van DSC in vervulling gaan.

Iedereen is op 2 november tussen 17.00-18.00uur van harte welkom in het Kulturhus om de kinderen aan te moedigen en een natuurlijk door ze een warm hart toe te dragen via een donatie.

Wilt u meer informatie over onze gymnastiekvereniging kijk dan eens op onze site voor meer informatie:  www.dscdiepenveen.nl/gymnastiek

 

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven