Grootse Italiaanse Motordag in Diepenveen

  • Geplaatst op 20 juni 2018
programma Italiaanse motordag jpeg

Zondag 24 juni is het dan zover. Dan vindt er in Diepenveen in en rondom het Hof van Salland de 1e Italiaanse Motordag plaats. Een unieke evenement waarbij de Italiaanse motor centraal zal staan. Vanuit het hele land zullen de meest mooie, unieke, oogstrelende Italiaanse motoren naar het Hof van Salland komen en daar op de motorpromenade het aanwezige publiek gaan verbazen met hun oogstrelende en adembenemende verschijning.

Een dag waarbij er heel veel staat te gebeuren. Om 10.00 uur start de dag met wel heel leuke, inspirerend, leerzame en spannend programma. Zo is er de al eerder genoemde motorpromenade met een verkiezing van de mooiste Italiaanse motor. Zijn er de gehele dag demonstraties en stands met leuke motorspullen en gadgets. Er is voor de kleine motorfans een heuse kidsplayground. Er speelt door de dag heen een Rockabilly Band de Eightball Boppers.

De hele dag zorgt het Hof van Salland voor heerlijke Italiaanse gerechten en lekkere drankjes die passen bij de Italiaanse cultuur. Kortom een dag die je niet kunt en mag missen. Er is gratis parkeergelegenheid voor motoren en auto’s. En ook de toegang tot deze motordag is gratis.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven