Groei & Bloei lezing over Kyrgyzstan in Hof van Salland

  • Geplaatst op 8 maart 2020
Kyrgyzstan2

Op woensdag 25 maart komt kweker Brian Kabbes naar Diepenveen om voor Groei & Bloei Deventer e.o. een lezing te houden over het Tien Shan gebergte (de Hemelse Bergen) in Kyrgyzstan.

Dit gebergte is voor natuurliefhebbers een waar paradijs; ingeklemd door grote buurlanden als China, Kazachstan en Oezbekistan biedt de voormalige Sovjetrepubliek Kyrgyzstan (Kirgizië) een ongekende rijkheid aan flora en fauna. In een land zo groot als de helft van Duitsland komen meer plantensoorten voor dan in heel Europa!

Kabbes ondernam verschillende avontuurlijke reizen naar dit land. Tijdens zijn tochten werd er geslapen bij lokale herders in hun vilten joerten en was het mogelijk het dagelijkse leven van deze semi-nomaden van dichtbij mee te maken.

Tijdens deze lezing reist u mee door de Hemelse Bergen, bezoeken we de spectaculaire woestijnen in het binnenland en de uitgestrekte, bloemrijke weides. Het belooft een boeiende avond te worden, vol avontuurlijke verhalen.

De lezing vindt plaats in de Hof van Salland, Dorpsstraat 30, in Diepenveen.
Aanvang 20.00 uur. Niet leden betalen €4,- entree.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven