Gratis Creatieve Weldaad online!

  • Geplaatst op 26 maart 2020
adalia-botha-_XavOvrA9W8-unsplash

Omdat we met z’n allen aan huis gekluisterd zijn, heb ik mijn aanbod aangepast aan deze tijd. Ik heb een gratis online aanbod gemaakt. Wellicht is het een van de volgende opties een welkome afleiding voor je, om in balans te komen en/of te blijven.

1. Gratis Online Creatieve Weldaad voor volwassenen/ jongeren
In plaats van de workshops Creatieve Weldaad in mijn praktijk heb ik een online variant gemaakt. Deze online workshops kun je op je eigen moment thuis doen. Iedere workshop bestaat uit:

* Een yogaoefening voor beginners van 10 min. (geschikte link naar YouTube voor beeld en geluid).

* Een meditatie-oefening voor beginners van 12 min. (geschikte link naar YouTube voor geluidbestand).

* Een creatieve schrijfopdracht om je ervaring van de meditatie uit te werken.

* Een suggestie om alles te laten bezinken door een eenvoudige tekening te maken.

Wil je deze gratis online workshop Creatieve Weldaad de komende weken in je mail ontvangen? Meld je dan aan via info@gids-veroni.nl

2. Gratis Online Creatieve Weldaad voor kinderen
Ook voor kinderen heb ik een aantal speciale online workshop Creatieve Weldaad gemaakt, om een paar uurtjes creatief bezig te zijn en het hoofd leeg te maken. Ook deze ontvang je in je mail wanneer je je aanmeldt via info@gids-veroni.nl.

3. Twee keer per week een luisterend oor
Het is een verwarrende tijd. Veel van ons zijn heel hard aan het werk om alles onder controle te krijgen en te houden met werk en kinderen. Anderen zitten werkloos thuis… Ik hoop dat we later kunnen zeggen waar dit allemaal goed voor was.

Nu mensen verplicht thuis moeten werken én de kinderen thuis moeten opvangen en ondersteunen in hun schoolwerk, is dat natuurlijk extra stressvol. Dan is het extra belangrijk om te beseffen wat jíj als ouder hierin nodig hebt om op een positieve manier je gezin draaiende te houden.

Daarom bied ik 2x in de week een luisterend oor. Op maandag en donderdag tussen 09.00 en 10.00 uur én tussen 16.00 en 17.00 uur kun je mij bellen. Ik luister en geef tips om eventuele stress te verminderen. Of we bespreken hoe je samen met de kinderen op een positieve manier de rust kunt bewaren, waardoor zij beter kunnen schakelen en zich goed kunnen concentreren op wat ze moeten doen voor school.

Natuurlijk kunnen ook níet ouders bellen voor ondersteuning.

Het is een verwarrende tijd. Veel van ons zijn heel hard aan het werk om alles onder controle te krijgen en te houden met werk en kinderen. Anderen zitten werkloos thuis… Ik hoop dat we later kunnen zeggen waar dit allemaal goed voor was. Blijf gezond!

Hartelijke groet,
Veroni Nij Bijvank

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven