Gezellig bridgen in de Schalm

  • Geplaatst op 25 augustus 2023
bridge

In september start het nieuwe bridgeseizoen bij Bridge Club Deventer, beter bekend onder B.C. Deventer. Er wordt elke dinsdagavond gebridged. B.C. Deventer is een club waar een gezellige bridgesfeer voorop staat. De clubavonden zijn op dinsdag in Wijkgebouw de Schalm. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken en parkeren is gratis. Bovendien kent de Schalm zeer acceptabele consumptieprijzen!

De club speelt onderlinge competitie met twee speellijnen. We hopen met aanwas van nieuwe leden weer met drie speellijnen te kunnen gaan spelen. Onze clubleden komen niet alleen uit de wijken Borgele, Platvoet en Keizerslanden in Deventer en Diepenveen, maar ook uit andere wijken en omliggende dorpen. Spelers die verhuizen blijven meer dan eens bij de club vanwege de positieve sfeer.

Nieuwe leden die zich aanmelden in de periode vóór 1 november 2023 krijgen 50% korting op lidmaatschap seizoen 2023-2024!

Heeft u interesse om eens mee te spelen of wilt u een korte introductiecursus volgen, bel of mail met Henk Speelman tel. 06 – 51 10 95 31, email:  hw.speelman@concepts.nl of met Annelies Mulder tel. 06-20375212, email:  a.e.m.mulder@outlook.com

Ook voor meer informatie kunt u bij hen terecht.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven