Gevolgen COVID-19 maatregelen voor Kulturhus Diepenveen – Nieuwsbrief oktober 2020

  • Geplaatst op 16 oktober 2020
Schermafbeelding 2020-10-16 om 16.21.09

Sinds 14 oktober gelden weer nieuwe regels om Covid-19 de baas te worden. Dat heeft ook weer gevolgen voor het gebruik van het Kulturhus, maar gelukkig wat minder dan in maart. Via deze Nieuwsbrief willen we u informeren over de gevolgen hiervan voor de activiteiten en de openstelling van het Kulturhus.

Ontmoetingsruimte en Hof van Salland
De ontmoetingsruimte en de horeca zijn gesloten. Voorlopig tot en met 11 november, afhankelijk van wat de overheid hierover verder besluit. Martin Goedejohan heeft zijn afhaalservice weer geopend. Elke dag kunnen vanaf 15.00 uur diners besteld worden. Ophalen tussen 17.00 – 20.00 uur.
Telefonisch bestellen op nummer: 06 55 79 31 44.

Geldautomaat
De geld automaat blijft bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur. De deur staat open.

Bibliotheek
De bibliotheek is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 – 17.00 uur. De ingang is tijdelijk verplaatst naar de deur bij het logo van de bibliotheek. (kant Dorpsstraat)

Hart for Her
Hart for Her kan gelukkig ook open blijven volgens de normale openingstijden.

De sportzaal
De sportzaal kan gebruikt blijven worden voor alle sporten die zijn toegestaan volgens de overheidsmaatregelen. De verenigingen die de sportzaal gebruiken zijn zelf op de hoogte van wat wel en niet is toegestaan. We gaan ervan uit dat de deelnemers door hen worden geïnformeerd. Douches en kleedkamers zijn gesloten.

De overige zalen
Alle overige zalen blijven beschikbaar voor activiteiten. Dat betekent dat in principe ook alle activiteiten door kunnen gaan. Er zal alleen geen koffie, thee of wat anders geschonken of gegeten kunnen worden.

Alle afspreken en regels die we al in het Corona protocol hebben opgenomen blijven van kracht. Het Corona protocol staat ook op onze website www.kulturhusdiepenveen.nl Onder het kopje “Nieuws”.

Vragen?
Martin Goedejohan, onze beheerder, kan u het beste informeren als u vragen heeft over gebruik van zalen, ventilatie, veiligheid etcetera.

Telefoon 0570-591071, of info@hofvansalland.nl.

Tot slot
We gaan deze tijd goed doorkomen met elkaar, dat is ons uitgangspunt en daar gaan we ons allemaal voor inzetten. We zullen u informeren als er weer iets verandert.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven