Alweer 5 jonge scheidsrechters geslaagd bij DSC

  • Geplaatst op 15 december 2018
foto-geslaagden-2018-415x311

Afgelopen maandag 10 december hebben Philip Buwalda, Wouter Voskuilen, Mike Roetert, Sander Marringa en Twan Bolink hun diploma verenigingsscheidsrechter behaald. Na 4 cursusavonden, gegeven door een docent van de KNVB bij SDOL in Luttenberg, en voor allen 4 praktijkwedstrijden hebben de mannen hun diploma verdiend.

We zijn heel trots als vv Diepenveen dat we 5 jonge clubscheidsrechters kunnen toevoegen aan ons bestand. De mannen zullen met regelmaat worden ingezet om bij de jeugdwedstrijden te fluiten. Nadat de mannen eerder al pupillenscheidsrechter waren, zijn ze nu helemaal klaar om het grote veld op te gaan. De begeleiders van de scheidsrechterscommissie, Gerben en Pascal, geven aan alle vertrouwen in jullie te hebben. Proficiat!

Van de club krijgen ze een tenue in bruikleen. Verder stellen we de materialen beschikbaar die ze nodig hebt voor de wedstrijden. We zien ze graag op het veld!

Op de foto vlnr: Wouter, Philip, Mike, Twan en Sander.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven