Fysiotherapie de Spil breidt uit naar Steenbrugge en Keizerslanden!

  • Geplaatst op 31 augustus 2019
Schermafbeelding 2019-09-03 om 17.51.16

Sinds eind augustus is Fysiotherapie de Spil ook werkzaam in Kei13, hét (kind)centrum op de grens van Keizerslanden met de nieuwe woonwijk Steenbrugge. Je kunt er terecht voor algemene fysiotherapeutische behandelingen, specialisaties als dry needling, manuele therapie, maar ook voor kinderfysiotherapie.

Prachtige plek
In een prachtige, lichte ruimte op de eerste verdieping hebben ze de behandelkamer. Dagmar Rautscher, kinderfysiotherapeut bij de Spil: “We zijn erg blij met een plek op deze mooie locatie. Als kinderfysiotherapeut heb ik geregeld contact met ouders, huisartsen, leerkrachten en artsen en verpleegkundigen van de jeugdgezondheidzorg. Binnen Kei13 zijn korte lijnen mogelijk, omdat ook huisartsenpraktijk Mijke Verweij, Raster, drie basisscholen, de logopedist en het consultatiebureau er zijn gevestigd. Zo kunnen we onze krachten bundelen en het beste aansluiten bij de ontwikkeling van het kind.”

Verdere uitbreiding
In de toekomst verwachten ze hun specialisaties op Kei13 nog verder uit te breiden. Uiteraard kun je ook gewoon voor behandelingen naar onze hoofdlocatie aan de Draaiomsweg 46a in Diepenveen (blijven) komen.

Afspraak maken bij Kei13
Afspraak kunnen gemaakt worden via het secretariaat. Op werkdagen zijn ze bereikbaar van 8.30 tot 16.00 uur op telefoonnummer 0570 – 59 11 44. Wil je erbij vermelden dat het om een behandeling bij Kei13 gaat? Je vindt de ruimte op de eerste verdieping via de hoofdingang, de trap op en dan de linker behandelruimte.

Meer informatie over Fysiotherapie de Spil en wat zij voor jou kunnen betekenen vind je op de website: www.despil.com

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven