Frisse start van 2020 in Diepenveen

  • Geplaatst op 4 januari 2020
TIO_9742

Duizenden mensen in Nederland doen het. Ook in Diepenveen is het inmiddels een mooie traditie geworden: de nieuwjaarsduik in het water van de Diepenveense IJsvereniging aan de Schapenzandweg. De duik werd dit jaar voor de 5e keer georganiseerd. Vanmiddag om 16.00 uur was het zover. Zo’n 20 dappere Diepenveners namen een frisse duik!

Buiten is het 8 graden. Niet koud voor de tijd van het jaar…. Maar daar denk je anders over als je kopje onder gaat in de ijsbaan. Bibberend kwam jong en oud het water uit. Gelukkig kon iedereen zich snel weer warm aankleden in het Kulturhus en stonden bij het Hof van Salland warme chocomel en de in Diepenveen wereldberoemde kniepertjes klaar.

Om 16.30 uur ging Paul de Groot van start met de dorpsquiz. Ruim 40 deelnemers streden om de titel ‘best geïnformeerde Diepenvener van het jaar’. Daarvoor moesten ze 40 vragen beantwoorden, aangeleverd door Dorpsplein Diepenveen. Dit jaar waren de eer en de wisselbokaal voor het duo Myriam & Karin. Tweede en derde werden respectievelijk Koen en Ryan & Dave. Met dank aan de goede organisatie van de gezellige nieuwjaarsbijeenkomst door de taakgroep Kennismaken  & Ontmoeten!

 
Klik hier voor nog meer foto’s/video’s

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top