Fotoclub Diepenveen in oprichting zoekt enthousiaste hobbyfotografen

  • Geplaatst op 2 oktober 2019
P1170058

In Diepenveen is, voor zover ik weet, geen fotoclub voor amateurfotografen actief. Daarom heb ik het idee opgevat om een fotoclub te starten. Ben je hobbyfotograaf en vind je het leuk om samen met mij en anderen een fotoclub te starten in Diepenveen? Neem dan contact met me op.

Mijn idee is om één keer in de maand een avond bij elkaar te komen om elkaar te inspireren op het gebied van fotografie. Elke maand kiezen we een onderwerp waarmee we aan de slag gaan. Bij de bijeenkomst bekijken we elkaars foto’s en geven we elkaar evt. tips. Ook kunnen we met de club op pad gaan voor een bepaald onderwerp. Of naar een expositie, of zelf een expositie maken. Alles is mogelijk. De bedoeling is dat het kleinschalig blijft en alleen voor hobbyfotografen. Welke camera je bezit is niet van belang. Plezier in fotograferen wél. Je mag de lat zo hoog leggen als je zelf wilt. Er zijn geen kosten aan verbonden om het voor iedereen toegankelijk te maken.

Heb jij interesse? Stuur dan een mail met je naam, email, telefoonnummer en je voorkeur voor een avond (ma-vr) naar dejongday@gmail.com

Ik hoop iets van je te horen!

Groet,

Désirée de Jong

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven