Expositie in woord en beeld, ‘Circles of Life’

  • Geplaatst op 31 juli 2022
Expositie Golstraat 2022 kl

De maand augustus in Deventer staat elk jaar in het teken van boeken, verhalen en gedichten. Deze maand spelen daarom naast schilderijen en beelden ook gedichten een rol in de wisselende expositie in de CaroArt Gallery aan de Golstraat 7.

Van 30 juli t/m 8 september presenteren Suzette Timmers Verhoeven uit Diepenveen (schilderijen), Caroline Geerlings uit Deventer (schilderijen) en Fred Bruce uit Diepenveen (beelden en gedichten) een blik in hun ruime oeuvre.
In het thema ‘Circles of Life’ komt de continue kringloop van ontkiemen, groei, bloei en verval in het leven van mens en natuur naar voren, die ook doorwerkt in hun eigen levensseizoenen.

Suzette kenmerkt haar werk als lyrisch expressionistisch, waarbij zij veelal organisch vanuit de intuïtie te werk gaat.
Caroline, die ook eigenaresse is van de Gallery, werkt met gelaagdheid en structuren, waarmee ze tevens de lagen en aardsheid van het leven kenschetst.
Fred toont enkele recente beelden, die een zoektocht zijn naar vormen en structuren met daarbij passend materiaalgebruik. Daarnaast worden op een zuil enkele gedichten weergegeven, die een onderdeel zijn van de nieuwe gedichtenbundel ‘Welwater’ met spontaan opborrelende overdenkingen.

Met de ‘Post-it window’ geeft de Gallery op haar eigen wijze inhoud aan de week van het Woordwaarde Festival in Deventer.
De openingstijden van de Gallery zijn:
Woensdag t/m vrijdag : 10.00 – 16.00 uur.
Zaterdag : 11.00 – 16.00 uur.

Fotografie: Harry Mulder

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar boven
Diepenveen

GRATIS
BEKIJK