Expeditie diner bij de boer ticket verkoop

  • Geplaatst op 27 maart 2024
Afbeelding1

Bijna Pasen? Bijna tijd om je aan te melden voor de Expeditie diner bij de boer! Zondag 31 maart om 12:00 uur start de inschrijving via diepenveenbloeitop@gmail.com. Je ontvangt bericht als je er doorheen bent met meer informatie, dieetwensen/allergieën en de betaling. Zo kunnen wij de cateraar en aankleding betalen.

Voor Diepenveen Bloeit Op! is dit ons eerste jaar waar we dorpsgenoten uitnodigen bij de boer. Op vrijdagavond 19 april om 18:00 uur voor degene die ouder zijn dan 16 jaar en een kaartje hebben bemachtigd, is dit dé avond waar dorp en platteland elkaar ontmoeten.

We verzamelen voor wie kan met de fiets bij het Kulturhus Diepenveen. Voor degene die slecht ter been zijn, wordt alternatief vervoer geregeld. We gaan op expeditie naar Boer ‘n Buffel waar op verschillende locaties op het terrein hapjes/drankjes te vinden zijn. We willen dorpsgenoten kennis laten maken met wat er allemaal in de omgeving is.

Dit jaar doen mee:

Boer ‘n Buffel

Tuinderij Veldink

Melkveebedrijf Erve van Grutterink

Natuurlijk Biologisch Boeren Beheer Menkveld

Enthousiast geworden? Laat je e-mailadres achter voor de laatste updates voor de in oprichting lokale voedselcoöperatie van Diepenveen.

De expeditie bij de boer diner kost 40,- euro pp. Daarvoor krijg je 5 gangen, een cocktail en drankjes incl. bij het diner. I.v.m. dat er alcohol wordt geschonken en er niet voldoende toezicht is op kinderen, is het diner vanaf 16+. Er is beperkt plek, dus wie zich het eerste aanmeldt op 31 maart om 12:00uur, heeft als eerste plek.

Als we zien dat het een populair evenement is, dan zal het volgend jaar groter worden aangepakt. Maar voor nu nemen wij van Diepenveen Bloeit Op! jullie graag mee op expeditie. Ontmoet, leer en proef wat ons dorp te bieden heeft.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven