Enquete straatverlichting Diepenveen door Gemeente Deventer

  • Geplaatst op 16 april 2018
lantaarnpaal

Wat vindt u van de verlichting in uw straat? Wat kan er eventueel beter op het gebied van verlichting? Met deze tekst heeft de gemeente Deventer een flink aantal Diepenveense huishoudens aangeschreven begin deze maand. De gemeente doet vooronderzoek voor de vernieuwing van de straatverlichting. Stagiair Rick ter Horst voert dit onderzoek namens de gemeente uit, wat gebruikt wordt bij het maken van plannen voor nieuwe verlichting. Ieder huishouden in de straten waar de vernieuwing gepland staat, is uitgenodigd om mee te doen.

Wat wordt er gedaan met de uitkomsten?
Zodra de uitkomsten van dit onderzoek bekend zijn worden deze gepubliceerd op deze website en zijn de uitkomsten voor u in te zien. Er wordt per straat gerapporteerd zonder dat dit tot individuen herleidbaar is.

Ook in uw straat?
De enquête is verspreid in de volgende straten: Acaciastraat, Gewestlaan, Brinkerinckbaan, Lambertus van Bommelweg, Burg. Arriënsweg, Meidoornstraat, Burg. Crommelinlaan, Molenweg, Burg. Smijterweg, Nieuwenhuisstraat, De Nieuwe Aanleg, Schapenkolkweg, Dorpsstraat (niet in het vernieuwde centrum), Sleedoornstraat, Draaiomsweg, Wetermansweg en de Esdoornsingel.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top