Enquete Netwerk Diepenveen: Wonen en voorzieningen in Diepenveen

  • Geplaatst op 13 juli 2020
Diepenveen_Kulturhus

Netwerk Diepenveen is opgericht om verenigingen, initiatieven en bewoners met elkaar te verbinden en vanuit die gezamenlijkheid het woonplezier en de leefbaarheid in Diepenveen te behouden en te vergroten. Daarnaast is er vanuit gemeente Deventer behoefte om in Diepenveen een klankbord groep te hebben waar zij met vragen terecht kunnen wat de bewoners bezig houdt en welke behoeften er leven.

Het Netwerk is dit jaar gestart en bestaat nu uit Piet van de Noord (Bestuur Kulturhus), Marianne Huibers (Voorzitter Kulturhus), Paul de Groot (Voorzitter DSC), Jasper Smid (Voorzitter Dorpsfeest), Hennie Peters (Braderiecommissie), Peter van Leent (Braderiecommissie), Jaco Remmelink (Dorpsplein Diepenveen).

Graag willen wij een aantal keren per jaar uw mening horen over verschillende onderwerpen. Op dit moment speelt het thema ‘Wonen en voorzieningen’ bij de gemeente. Uw mening is van groot belang, zodat wij deze goed onderbouwd aan de gemeente kunnen overbrengen.

Update 07-08-2020: het is inmiddels niet meer mogelijk om te reageren. Wij gaan alle inzendingen verwerken.

Bedankt voor je reactie en betrokkenheid.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven