Elektrisch autorijden – iets voor mij?

  • Geplaatst op 17 juni 2018
Ton Holtslag en Agnes Brinkhof van Duurzaam Diepenveen vertellen dat elektrisch autorijden steeds haalbaarder wordt. ''De kosten van de accu's dalen en je komt steeds verder met een elektrische auto.''(Foto: Auke Pluim)

In het Hof van Salland in Diepenveen wordt dinsdagavond 19 juni een informatie avond gehouden over elektrisch autorijden. De organisatie is in handen van Duurzaam Diepenveen. Tijdens de bijeenkomst zijn elektrische auto’s van verschillende merken aanwezig en ook is het mogelijk, een proefritje te maken in een auto van Pouw.

Ton Holtslag en Agnes Brinkhof van Duurzaam Diepenveen vertellen dat elektrisch autorijden steeds haalbaarder wordt. ”De kosten van de accu’s dalen en je komt steeds verder met een elektrische auto.” Ook het aantal laadpalen breidt zich snel uit. Vaak denken mensen dat een elektrische auto duurder is dan een exemplaar dat op benzine rijdt. ”Niets is minder waar, ”zeggen Ton en Agnes. ”Er zijn veel minder slijtende delen, je hebt dus minder reparaties en kosten. Wij zien dat er in Diepenveen veel auto’s zijn, vaak ook tweede auto’s. Misschien zijn er best mensen die elektrisch willen rijden. Dat kunnen we dan op 19 juni inventariseren.”

Lees verder op DeventerPost

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top