Elektrisch autodelen in Diepenveen

  • Geplaatst op 4 juli 2023
elektrisch autodelen

In Diepenveen start een initiatief om elektrische auto’s met bewoners onderling te delen. Elektrisch rijden is de toekomst. We komen allemaal voor de vraag te staan wanneer we de overgang naar een elektrische auto maken. En als we hem dan delen, rijden we ook nog een stuk voordeliger!

Het idee is dat er een auto-deel coöperatie komt. Je wordt lid van de coöperatie en kunt dan gebruik maken van een elektrische auto (inclusief verzekering, onderhoud, vervangend vervoer, etc.). De inschatting is dat we binnen een paar jaar één of meerdere elektrische deel-auto’s in Diepenveen hebben staan, die we samen gebruiken.

Voordat het zover is moeten we eerst weten hoeveel mensen het idee steunen. En wie er misschien gebruik van gaan maken. Ben je benieuwd hoe dat gaat? Wil je er meer van weten? Denk je dat je mee wilt doen?

Geef je interesse nu door. Je zit nog nergens aan vast.

  • Jan Ubels tel. 06-16466110
  • Ton Holtslag tel. 06-30041624

Of stuur een mailtje naar autodelen-diepenveen@gmail.com.

Dit najaar houden we een huiskamerbijeenkomst om één en ander verder te bespreken. We nodigen een groep uit de Zandweerd uit met ervaring. En willen waarschijnlijk ook www.mobigo.nu en www.onzeauto.com uitnodigen.

Als je je interesse kenbaar maakt, krijg je binnenkort een mail met wat de vervolgstappen gaan worden. Voel je ook vrij om Jan of Ton even te bellen!

 

Duurzaam Diepenveen

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven