Eerste Muziek op Zondag in het Kulturhus goed ontvangen

  • Geplaatst op 24 augustus 2020
c12a02e2-0067-48ab-8809-8dc13fa0b6dc

Zondagochtend 23 augustus vond voor de eerste keer Muziek op Zondag plaats in het Kulturhus in Diepenveen. Alle 40 beschikbare plaatsen waren gereserveerd en de muziekliefhebbers konden in een ruim opgezette zaal genieten van klassieke werken, gebracht door Freke van Krimpen op Viool, Ilka Tonnaer op dwarsfluit en Frans de Bruijn op piano.

Staande ovatie
De sfeer was ontspannen, het personeel van Hof van Salland zorgde uitstekend voor haar gasten en er was tijd voor leuke interactie en een grapje tussen musici en publiek. Die konden het optreden zeer waarderen en trakteerden de musici op een staande ovatie na afloop.

De organisatie kijkt daarmee terug op een succesvolle eerste editie van wat hopelijk een mooie nieuwe traditie in het Kulturhus wordt.

1 november volgende “Muziek op Zondag”
De volgende “Muziek op Zondag” staat reeds gepland: op zondag 1 november treden Mezzo Sopraan Enneke Schekman en Mirjam Wagter Smitt op piano voor hopelijk opnieuw een enthousiast publiek op.
Uiteraard houden we u op de hoogte via www.dorpspleindiepenveen.nl

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven