Eerste jubileum voor Automakelaar Jolink uit Diepenveen

  • Geplaatst op 12 maart 2019
07-03-19 211 bewerkt

Wat in 2014 als een kleine noodgreep en een grote gok begon, groeide in vijf jaar tijd uit tot een enorm succes. Gedragen door het enthousiasme van klanten en grootgebracht door positieve mond-tot-mond reclame, viert Automakelaar Jolink in maart zijn eerste jubileumfeest vanwege het vijfjarig bestaan.

En dat had niemand kunnen bedenken, zelfs eigenaar Jan-Willem Jolink niet. Maar Automakelaar Jolink bleek een uniek concept in de autowereld, waarbij onafhankelijk advies en persoonlijke begeleiding bij de aanschaf of verkoop van een auto de succesfactoren zijn. “Zonder winstoogmerk en oprecht in het belang van de klanten”, legt Jan-Willem Jolink desgevraagd uit. “Vele particuliere en zakelijke klanten hebben inmiddels mogen profiteren van de inzet van Automakelaar Jolink. Door de onverdeeld positieve ervaringen ook al vele herhalingsopdrachten.”

Klinkende cijfers, waardevol cadeau

De cijfers spreken boekdelen. Op het gebied van klanttevredenheid scoort Automakelaar Jolink gemiddeld een 9 op Tevreden.nl en op Social media wordt de automakelaar zelfs beoordeeld met 4,7 van de 5 sterren. “Dat zijn scores waar ik best trots op mag zijn”, vindt Jan-Willem Jolink, die uitlegt waarom een auto aanschaffen of verkopen via zijn onderneming voordeliger is dan zelf pionieren. “Het door de inzet van Automakelaar Jolink behaalde financiële voordeel komt rechtstreeks ten gunste van de klanten/opdrachtgevers.”

Om klanten te bedanken voor het vertrouwen dat ze de afgelopen vijf jaar in Automakelaar Jolink hebben gesteld, ontvangen ze een leuk cadeau, dat in samenwerking met Matz Carwash tot stand is gekomen. Alle klanten worden binnenkort persoonlijk benaderd door Jan-Willem Jolink voor de overhandiging van dit presentje.

Schenking voor PLS/HSP-patiënt Richard

Andersom staat het ook klanten en relaties van Automakelaar Jolink vrij om Jan-Willem te feliciteren met het succes van vijf jaar ondernemerschap. Het liefst ontvangt Automakelaar Jolink deze felicitaties in de vorm van een donatie voor Vereniging Spierziekten Nederland (VSN), die door de automakelaar wordt gesteund. Met in het bijzonder aandacht voor Richard uit Deventer, die naast klant ook bevriend is met Jan-Willem Jolink.

“Richard is 49 jaar en lijdt sinds zijn 27e aan de progressieve en ongeneeslijke spierziekte PLS/HSP”, vertelt Jan-Willem. “In ons Nederlandse klimaat gaat zijn toestand snel achteruit. Een jaarlijkse revalidatie in een Oostenrijks kuuroord geeft hem veel verlichting en enig herstel. Hierdoor kan hij weer enkele maanden redelijk functioneren in Nederland. Door zijn minimale inkomsten en het steeds duurder wordende zorgstelsel, kan hij het geld voor deze reis echter niet meer bij elkaar sparen. Zijn laatste reis is nu al jaren geleden, waardoor hij inmiddels nauwelijks meer mobiel is.”

Een deel van de schenkingen ter ere van het vijfjarig jubileum van Automakelaar Jolink zal dan ook bestemd zijn voor Richard om een bezoek aan zijn kuuroord mogelijk te kunnen maken. Voor meer informatie over Automakelaar Jolink of een donatie voor Vereniging Spierziekten Nederland kan contact worden opgenomen met Jan-Willem Jolink (06-51836865,  info@automakelaar-jolink.nl).

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven