Eerste online Corona-Kahoot-quiz was een succes

  • Geplaatst op 28 april 2020
af2c7fc5-8d6a-44b9-a2ef-16b7c70a669c

Veel mensen zijn thuis in deze tijd en daarom leek het de redactie van DorpspleinDiepenveen.nl leuk om een online quiz te organiseren. Afgelopen zaterdagavond, 21.00 uur, zaten 115 deelnemers klaar voor de eerste Corona-quiz voor volwassenen, waarbij Wiebe je in een uur door 41 vragen loodste.

De vragen liepen uiteen van ‘Op welke dagen valt kerst dit jaar’ tot ‘Wie werd in januari het nieuwe Hoofd Jeugdopleiding bij de voetbal’ tot ‘Welke kleur heeft de huid van een ijsbeer’ tot ‘Voor welke partij zit Bert Roetert in de Deventer gemeenteraad’. In de pauze was er vanaf zijn zolderkamer een passend gastoptreden van een min of meer bekende dj – geen inwoner van Diepenveen ūüôā

Uitslag
Bij een Kahoot-quiz gaat het niet alleen om het juiste antwoord weten, maar ook om je keuze zo snel mogelijk aan te klikken. Tijdens de quiz zie je dan ook steeds verschuivingen in de bovenste regionen. Als je meedoet aan de nieuwjaarsquiz bij het Kulturhus ben je hier al mee bekend. De top-3 is deze keer geworden:

1 Roetert H.W. (34483 punten)
2 Marit (33963 punten)
3 Huub (33698 punten)

Alle drie van harte gefeliciteerd!

Quiz voor de jeugd
A.s. zaterdagavond 2 mei organiseren we weer een Kahoot-quiz, dit keer voor jeugd van 8 t/m 15 jaar. Die begint om 19.00 uur. Geef je snel op via het formulier dat hieronder staat!

De beide quizzen zijn mede mogelijk gemaakt door een financi√ęle bijdrage van WijDeventer. Meer informatie: https://wij.deventer.nl/wat-is-wijdeventer.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven