Een kopje koffie, kleine moeite, groot gebaar!

  • Geplaatst op 22 juni 2018
1. Vrijwilligers

Iedere middag wordt er koffie geschonken voor de bewoners van de Sparrenheuvel in Diepenveen. Het koffiemoment is belangrijk voor bewoners. Het zorgt voor gezelligheid, een praatje en wat extra aandacht voor de veelal alleenstaande ouderen. De Vrijwillige Hulpdienst Diepenveen (VHD) is dringend op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden af en toe een kopje koffie te schenken. 

De VHD schenkt al jaren koffie op de Sparrenheuvel. Iedere middag tussen 14.30 uur en 16.00 uur wordt er gezamenlijk koffie gedronken in de grote zaal. De bewoners komen gezellig bij elkaar. De vrijwilligers hebben net wat meer tijd voor een praatje dan het drukbezette personeel. Deze sociale momenten zijn waardevol voor de bewoners en belangrijk in de strijd tegen eenzaamheid.

Om dit te kunnen blijven doen, is de VHD op zoek naar vrijwilligers die ons hierbij kunnen helpen. Het kost niet veel tijd, want alle vrijwilligers doen dit 1 x per 2 of 3 weken. Met name op de dinsdagmiddag zijn we dringend op zoek naar enkele vrijwilligers.

Een kopje koffie, kleine moeite, een groot goed voor de bewoners 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem contact op met:
– Marja Luchtenberg, 06-45377841 (coördinator VHD)
– Heintje Egberts telefoon, 06-13367779 (coördinator VHD)
– Patricia Holla, medewerker Sparrenheuvel, telefoon 0570-598297

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven