Een echte oliebollenkraam in Diepenveen

  • Geplaatst op 21 november 2020
oliebollenkraam Diepenveen

Sinds kort staat er op het Dorpsplein, bij het Kulturhus, een echte oliebollenkraam. Stefanie van Hezik vertelt aan Dorpspleindiepenveen.nl iets over haarzelf.

Wie is Stefanie van Hezik
Stefanie van Hezik is geboren en getogen in Deventer. In 2020 is zij gestart met haar eigen onderneming. Zij is bij haar ouders, die een kermis- en evenementenbedrijf hebben, in het bedrijf begonnen.
Stefanie wilde hier ook graag verder in gaan, maar zoals we nu nu weten werd 2020 voor deze branche een dramatisch jaar,.
Maar goed ondernemend als ze zijn, hebben ze met de gemeente om tafel gezeten en mocht Stefanie een oliebollenkraam beginnen op het Dorpsplein in Diepenveen en hier blijven staan tot en met 31 december.

Nederlands Beste Oliebollenbakker
Stefanie is in de leer geweest bij Nederlands beste Oliebollenbakker en zij verkoopt haar  producten volgens het recept en bakwijze van “Nederlands beste Oliebollenbakker”.

Iedere dag een ander assortiment
Er is iedere dag een ander assortiment. Zo wisselt Stefanie bijv. met flugelbollen, frikandel-, KitKat-, Twix-, monchou-, stroopwafel-, speculaas- etc.

Openingstijden
De openingstijden zijn:
woensdag, donderdag en vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur
zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Hou de facebookpagina in de gaten voor leuke acties, de pagina heet “Oliebollenkraam Diepenveen”.

Tot gauw bij de oliebollenkraam op het Dorpsplein

De redactie van Dorpspleindiepenveen.nl wenst Stefanie veel succes met de verkoop!

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven