DSC zomerlessen damesgym

  • Geplaatst op 24 juni 2020
gymnastiek

De corona gooide even roet in het sportieve leven van de gymleden van DSC afdeling gymnastiek. Gelukkig konden eind mei de groepslessen buiten op het Sportpark De Zunnebargh in Diepenveen weer opgepakt worden.

Zomerlessen damesgym
Veel mensen hebben besloten om deze zomer thuis te blijven of gaan pas in het naseizoen nog op vakantie. Waar normaal gesproken de lessen tijdens de schoolvakanties stoppen, heeft DSC besloten de gym voor dames ook in de maand juli nog door te laten gaan. Niet in de zaal maar met dit mooie weer nog steeds lekker samen buiten sporten. Buiten het sporten is het natuurlijk ook de sociale contacten aanhalen, de sfeer is goed in deze groep.

Doe lekker mee!
Wij bieden jullie de kans om deze zomer ook lekker actief te blijven. Je bent van harte welkom in de hele maand juli om lekker te bewegen in een leuke damesgroep, elke maandag van 19.00 tot 20.00 uur. Het is laagdrempelig en er is ruimte genoeg om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. De buitenlessen zijn op het sportpark aan de Schuurmansweg in Diepenveen. Je kunt je ter plekke melden bij de leiding om mee te doen.

Wil je eerst nog wat meer informatie, stuur dan even een berichtje aan voorzitter.dscgym@gmail.com.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven