DSC Voetbalplaatjesactie bij AH Diepenveen van start

  • Geplaatst op 2 maart 2019
voetbalplaatjesactie1

Na een aantal maanden van voorbereiding gaat vandaag, zaterdag 2 maart, de DSC-voetbalplaatjesactie van start bij Albert Heijn Middeldorp in Diepenveen. De actie duurt 8 weken, tot 28 april. In die tijd kun je bij AH voetbalplaatje sparen van alle lokale voetballers van DSC. Een unieke lokale actie.

Afgelopen week kregen de eerste voetballers van DSC al een voetbalboek uitgereikt tijdens de training. Vandaag kregen de spelers die een thuiswedstrijd speelden persoonlijk het boek overhandigd van Rob Middeldorp. Alle 450 DSC-voetballers hebben een gepersonaliseerd voetbalboek ontvangen, met zijn/haar eigen foto op de voorkant.

De actie houdt in dat je bij iedere €15,- aan boodschappen een setje van 6 voetbalplaatjes krijgt. Maar zoals bij alle voetbalplaatjesacties zal er ook het nodige worden geruild om het album compleet te krijgen.

De DSC-voetbalplaatjesactie is het initiatief van Rob Middeldorp. “Ik voel me betrokken bij het dorp en daarom vind ik het leuk om dit soort dingen te organiseren. Ik hoop dat de kinderen hier heel veel plezier aan beleven.”

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven