DSC Kidsrun en Midwinterloop Diepenveen/zondag 20 januari 2019

  • Geplaatst op 18 december 2018
Naamloos

Het is bijna zo ver, de DSC Kidsrun en de Midwinterloop Diepenveen! Jij loopt toch ook mee? Vraag je vrienden en vriendinnen of teamgenoten en kom samen lekker rennen. Het zou geweldig zijn als er op 20 januari hele klassen en clubteams meedoen! Aansluitend aan de DSC Kidsrun gaat om 13.00 uur de Midwinterloop van start. En dat allemaal op het sportcomplex van de Diepenveense Sportclub aan de Schuursmansweg.

De Kidsrun voor basisschoolleerlingen vindt traditiegetrouw plaats op de 3e zondag in januari. Om 10.45 uur starten we met een leuke warming up verzorgd door Run 2B Fit voor alle kinderen. De kinderen van 4 t/m 12 jaar lopen ingedeeld naar leeftijd 300, 600 of 1200 meter rond het voetbalveld, natuurlijk onder aanmoediging van ouders en belangstellenden. De start van de jongste groep is om 11.00 uur.

 

Kinderen die willen deelnemen, kunnen zich voor 17 januari aanmelden op kidsrun@middwinterloop-diepenveen.nl of op zondag 20 januari vanaf 10.15 uur in het DSC clubhuis “de Zunnebargh”. Alle deelnemers ontvangen na afloop iets te drinken en als aandenken voor de prestatie een prachtige medaille. Meedoen is gratis, dus de organisatie hoopt op een grote deelname van sportieve jeugdige hardlopers.

Foto’s: Harry Vos

Midwinterloop
Aansluitend gaat om 13.00 uur de Midwinterloop van start. De Midwinterloop is een loopevenement met een recreatief karakter, waar veel sportievelingen hun uiterste best doen een snelle tijd neer te zetten of misschien wel een persoonlijk record te lopen.

Voor velen is deelnemen het belangrijkst en het bereiken van de finish de uitdaging. Jong en oud, getraind en minder getraind lopen over het parcours om samen te genieten van deze sportieve happening. Het parcours loopt door de prachtige bossen in de omgeving van Diepenveen over vijf afstanden 4,5 – 7 – 10 en 15 km. Deelnemers kunnen zich vanaf 12.00 uur inschrijven in clubhuis “De Zunnebargh” op het sportcomplex van DSC aan de Schuurmansweg. In het clubhuis is voldoende kleed- en douchegelegenheid aanwezig en het biedt tevens de gelegenheid om iets te drinken of te eten of om te genieten van een heerlijke kop erwtensoep. Deelnemers ontvangen na afloop een medaille. De Midwinterloopcommissie nodigt iedereen die het nieuwe jaar sportief wil beginnen uit voor deelname. Voor meer informatie over Kidsrun en Midwinterloop: www.midwinterloop-diepenveen.nl.

Vrijwilligers gezocht                                                                                                                                                            De Midwinterloop commissie van de Diepenveens Sportclub is volop bezig ter voorbereiding van dit hardloopevenement. Naast de commissieleden zetten veel actieve vrijwilligers zich ieder jaar met veel enthousiasme in om dit jaarlijkse loopfestijn tot een geweldige happening te maken.

Voor taken zoals parcoursbouwer, postbemanning, verkeersregelaar, tijdwaarnemer, omroeper of gastheer-vrouw zijn er zo’n 40 mensen nodig en wij kunnen hiervoor nog wel wat extra handen gebruiken. Geïnteresseerden die de commissie of het vrijwilligersteam willen versterken of een vraag hebben kunnen een mail sturen naar contact@midwinterloop-diepenveen.nl.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven