DSC GymFit Heren 50-plus

  • Geplaatst op 11 maart 2019
DSC-gymfit-voor-heren-foto1-1200x480

Bent u 50-plus en op zoek naar een activiteit die én leuk én goed voor uw lijf en vitaliteit is? Dan is misschien de GymFit van de Diepenveense Sportclub (DSC) iets voor u. Op maandagavond komt een groep 50-plussers bij elkaar om samen te ontspannen en om soepel te blijven. Op deze avond is het sociale deel  minstens zo belangrijk als het sportieve.

De bijeenkomsten beginnen met het opwarmen van de spieren door al rondlopend in de zaal een aantal oefeningen uit te voeren. Na de warming-up worden diverse oefeningen uitgevoerd, waarbij alle spiergroepen een beurt krijgen. Bij alle oefeningen geldt, alles mag, niets hoeft.

Na al deze oefeningen is iedereen goed opgewarmd en kan het hoogtepunt van de avond beginnen. De laatste 20 minuten worden gevuld met een balspel. Afwisselend kunnen dat zijn: voetbal, handbal, basketbal of hockey. Ook hier weer, iedereen doet mee op zijn eigen niveau.

Uiteraard is er na afloop van de les gelegenheid om te douchen. Iedereen komt dan weer fris en herboren thuis. Twee maal per jaar, met de kerst en voor de zomervakantie, gaan we samen de stad in om iets te drinken.

Is dit een activiteit die u aanspreekt?
Kom dan eens vrijblijvend kijken of meedoen.
De lessen worden gehouden op maandagavond van 19:00 tot ca. 20:15 uur in de gymzaal van het Etty Hillesum Lyceum, locatie Het Vlier te Deventer.
Voor nadere info kunt u contact opnemen met Wouter Kiela tel. 0570-592530, e-mailadres: whkiela@gmail.com

Bron en foto: BorgeleDiepenveenkrant

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven