DSC 7×7 voetbalteam speelt wedstrijd tegen Wartburgia

  • Geplaatst op 29 augustus 2021
IMG_1566

Gisteren was het eindelijk zo ver. Een jaar geleden heeft het 7×7 team van DSC de uitdaging aangenomen van collega speler Bram Cohen. De voetbalroots van Bram liggen bij Wartburgia uit Amsterdam, waarin Bram af en toe nog meespeelt. De heren van Wartburgia namen het serieus en de matadoren van DSC zeker niet minder. Wie wil er van een team uit de hoofdstad verliezen?

Om 17:00 was de aftrap en Wartburgia nam het initiatief. Dat initiatief werd snel overgenomen en dat resulteerde snel in een doelpunt door old time DSC topscoorder Edwin Legebeke. Hij had de smaak te pakken en maakte snel de 2-0. Een domper voor Wartburgia. Ze gaven niet op en bleven de aanval zoeken. Hans Voortman brak door op rechts en rondde de 3-0 beheerst af. Op slag van rust na een mooi actie van onze Edwin, mocht Kees Vijfhuizen de 4-0 maken. Rust.
Na rust en wat omzettingen leek er even de klad in spel van Diepenveen te komen. Wartburgia gaf de moed niet op en bleef aandringen. De matadoren van DSC herpakten zich en Kees Vijfhuizen en Maarten Broersma scoorden met fraaie kopballen. Maarten tekende nog voor zijn tweede doelpunt en Mark Reit mocht alleen op de keeper af en scoorde de 8-0. Einde wedstrijd.

Teamfoto: Bert Bomhof (tevens coach)

Het was een leuke en vooral een sportieve wedstrijd. De supporters waren tevreden want deze waren zowel uit de hoofdstad als Diepenveen naar DSC gekomen. Na het douchen werd tijdens de spraakmakende derde helft nog eens nagepraat over de wedstrijd. Onder het genot van een drankje en een hapje werden de plannen gesmeed voor een revanche. Het bleef lang onrustig op de Zunnebargh tot onze gasten richting Deventer centrum vertrokken voor een avondje stappen.

Dank aan onze bezoekers die toch helemaal uit de hoofdstad naar het oosten zijn gereisd om met een nederlaag te vertrekken. Speciale dank aan Bram die de contacten en planning voor zijn rekening nam.

Tekst: Mark Reit

 

Interessant? Deel het artikel

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Adverteerders

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Scroll naar top