Dorpsplein Diepenveen organiseert Online Kahoot quiz, doe je mee?

  • Geplaatst op 22 april 2020
kahoot-1

De redactie van Dorpsplein Diepenveen organiseert as. zaterdag 25 april een online Kahoot quiz. We starten om 21.00 uur en de online quiz, zo schatten wij in, zal om en nabij een uurtje duren. Schrijf je snel in, want vol = vol en dat doen wij aan de hand van volgorde van binnenkomst.

Het is een quiz voor volwassenen (16+), waaraan 250 huishoudens kunnen meedoen met maximaal 8 personen per huishouden. Presentator Wiebe Groenwold loodst je door de vragen heen, een mooie en leuke mix van algemene en Diepenveen vragen. De zaterdag erna, zaterdag 2 mei, organiseren wij een jeugd online Kahoot quiz (8-15 jaar). Hier kun je je nu ook al voor inschrijven. Deze begint om 19.00 uur.

Hoe werkt de quiz?
Allereerst heb je een computer nodig die geluid kan afspelen. Zorg dat deze computer is voorzien van een moderne browser zoals Google Chrome of Microsoft Edge. Daarnaast installeer je een App (Kahoot) op je telefoon waarop je op zaterdagavond de antwoorden kunt ingeven. Je kan in één huishouden samen kijken op het computerscherm en de antwoorden op je eigen telefoon geven. Zo speel je niet alleen met en tegen andere inwoners van Diepenveen maar ook onderling in huis tegen elkaar.

Inschrijven
Per huishouden hoeft er maar één inschrijving gedaan te worden via onderstaand formulier. Na inschrijving krijg je later deze week een mail met een duidelijke instructie voor het installeren van de Kahoot app op je telefoon. Op zaterdag ontvang je in de loop van de dag een e-mail (controleer eventueel je spam-folder) met de link naar het portaal waarop de vragen gepresenteerd worden. .

Doe jij een gooi naar de eeuwige roem? Schrijf je dan snel in!

(inschrijven kan tot zaterdag 25 april 17:00 uur)

Deze quiz is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van WijDeventer

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven