Dorpshuis Diepenveen wordt definitief Kulturhus Diepenveen

  • Geplaatst op 7 januari 2018
kulturhus onthulling logo (Large)

Het zat al enige tijd in de pen, maar vanaf nu heet ons Dorpshuis definitief Kulturhus. De huiskamer van Diepenveen waar iedereen altijd van harte welkom is, profileert zich vanaf nu nog meer als de plek waar je elkaar kunt ontmoeten, kunt sporten, vergaderen en feesten. Het Kulturhus is de centrale plek in Diepenveen waar je na het halen van een boek uit de bieb, onder het genot van een kop koffie in de Hof van Salland de krant kunt lezen of een biertje kunt drinken.

Veel verenigingen maken al gebruik van de diverse zalen, er wordt muziek gemaakt, gezongen en gedineerd, scholieren en sporters leven zich uit in de sporthal. Dit veelzijdig gebruik denkt het bestuur nog verder te kunnen uitbreiden door onder andere meer aandacht voor culturele activiteiten. Bij deze nieuwe aanpak hoort ook een nieuw logo, dat op 6 januari is onthuld.

De K staat voor het dak van de huiskamer, de K en H voor Kulturhus en de D natuurlijk voor Diepenveen. Met deze nieuwe huisstijl is ook een nieuwe website ontwikkeld; www.kulturhusdiepenveen.nl.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven