Dorpsfeest Diepenveen

Afbeelding Dorpsfeest

Tekst: Eva Schoemakers.

Afgelopen weekend is het Dorpsfeest weer geweest. Het Dorpsfeest is een feest van Diepenveen. Als het Dorpsfeest is zijn er allerlei leuke dingen te doen, zoals een rommelmarkt, kermis, een playbackshow, voetbaltoernooi, etc. De rommelmarkt was dit jaar bij het Kulturhus. Er is van alles te koop van boeken tot lampenkappen.

Maar er is ook een kermis met kleine attracties zoals een draaimolen en een zweefmolen. Maar er zijn natuurlijk ook wat grotere attracties zoals een Octopus. Vooral de Octopus was populair bij de kinderen. Er zijn ook kleine kraampjes waar je kan touwtrekken of snoep kopen. En natuurlijk was er ook een Playbackshow. Alle kinderen van de scholen de Zonnewijzer en Slingerbos kunnen daaraan meedoen. En voor de 1ste 2de en 3de is er ook een beker en een medaille, maar de andere kinderen die 4de zijn geworden krijgen een medaille. Dit jaar is de Playbackshow gewonnen door Famke van school de Zonnewijzer.

Al met al was het dit jaar weer een heel geslaagd dorpsfeest.

Eva Schoemakers

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven