Zondag 21 mei: doe jij mee met de tweede editie van de Held&run, de leuke sponsorloop dwars door de stad Deventer?

  • Geplaatst op 12 april 2023
Schermafbeelding 2023-04-12 om 20.46.15

De Heldenrun is een sponsorloop van 1,5 en 4 kilometer dwars door de binnenstad van Deventer. Tijdens deze heldhaftige tocht gaan kinderen en volwassenen – verkleed als superhelden duo – de strijd aan met obstakels en schurken. De avontuurlijke route is geschikt voor iedereen en is vooral bedoeld om heel veel plezier te hebben samen! We willen zoveel mogelijk superhelden optrommelen, schrijf je ook in!

Willen jullie onze superhelden zijn?
Tijdens de Heldenrun beleef je de mooiste avonturen én zamel je geld in voor hulp aan kinderen die in Nederland in armoede opgroeien. Geef je bijvoorbeeld op met je eigen kind en motiveer zo nog meer superhelden om mee te doen (leerlingen/ jeugdleden met de papa’s, mama’s, opa, oma)!  Inschrijven kan via www.heldenrun.nl . Bekijk hier ook een mooie sfeerimpressie van vorig jaar.

Morgen zullen een paar Kinderhelpers ook de basisscholen in Diepenveen bezoeken om meer te vertellen over de Heldenrun. We hebben flyers voor de kinderen en mooie posters voor aan het prikbord in de school/ kantine. Mis niet jouw kans om je in te schrijven, want het wordt echt een supergezellige dag met allerlei leuke activiteiten.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven