Diepenveen viert Kerst – Nieuwe stijl

  • Geplaatst op 22 oktober 2018
kerstviering Diepenveen aangepast

Vorig jaar veranderde de Kerstcommissie Diepenveen de opzet van de Kerstactiviteit in december. Tien jaar lang was het optreden van koren en muziekgroepen gecombineerd met een Kerstmarkt met kramen.

Andere formule
Door terugloop van het aanbod van kramen in kerst- en wintersfeer veranderde de Kerstcommissie de formule van de Kerstviering. De markt als zodanig verviel en daarvoor in de plaats kwam een buitenpodium met extra optredens en een catering met stamppot boerenkool. Helaas bleek het publiek niet warm te lopen, om in de kou buiten van de optredens en een bord stamppot boerenkool met worst te genieten.

Nieuw: optredens in verwarmde tent
De optredens van koren en de muziekvereniging binnen in de kerk werden wel goed bezocht.
Daarom wordt de opzet van het Kerstevenement ‘Diepenveen viert Kerst’ enigszins aangepast. Er komt nu een grotere gesloten tent naast de kerk te staan die met heaters wordt verwarmd. Daarin komt een klein podium van 2 bij 3 meter met mogelijke optredens van singles, duo’s, trio’s, in ieder geval kleinere gezelschappen. De optredens kunnen bestaan uit liederen, muziek, dans of verhalen in kerst- en wintersfeer.

Graag wil de Kerstcommissie dit brengen als een soort open podium, waarvoor iedereen uit Diepenveen of omgeving zich kan opgeven.

Heeft u belangstelling om een kort optreden te verzorgen, dan wordt u van harte uitgenodigd zich bij de Kerstcommissie te melden. U kunt mailen naar Hans Tiebot (h.tiebot@diepenveen-dorp.nl).

Zaterdag 15 december van 18.00-20.00uur
Het evenement ‘Diepenveen viert Kerst’ is dit jaar gepland op zaterdag 15 december, globaal tussen 18.00 en 20.00 uur in en rond de Dorpskerk. In de kerk treden het koor Ardente uit Boskamp – Olst, het koor Heeren van de Heijs uit Diepenveen en het Dweilorkest De Droadnagels uit Haarle op, allemaal met een speciaal repertoire in kerst- en wintersfeer.

De stichting Oranjecomité Diepenveen organiseert vooraf weer haar Lichtjestocht, welke eindigt bij de Dorpskerk. Daar kunt u dan aansluitend genieten van optredens van koren en muziek in de kerk en in de verwarmde tent onder het genot van een warme hap, koffie, thee, chocola en taart of cake.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven