Diepenveen moet vorm vasthouden tegen haperend SV Vaassen

7-1e-elftal-30

Terwijl het groen van de kunstgrasvelden verandert in herfstkleuren, en het kwik in de thermometers daalt, krijgen de voetbalfans met een zwart-geel hart daarentegen wel een warm gevoel. Diepenveen draagt op dit moment een puike vorm met zich mee. Het speelde gelijk tegen buurman Colmschate, en won overtuigend tegen naaste concurrent Sportclub Brummen (0-4).

Met deze resultaten dwingen ze een plek in de middenmoot af. Diepenveen kent een klein verschil met Warnsveldse Boys op plek 5 (3 punten verschil) en Robur et Velocitas op plek 6 (2 punten verschil). Een dik verdiende 7de plek voor de ploeg van Martin Dollenkamp. Terwijl Diepenveen eerder dit seizoen tot 2 keer toe een flater opliep tegen concurrenten KCVO (4-0) en Turkse Kracht (1-7), boekt de ploeg van Dollenkamp nu tot tweemaal toe resultaat tegen een concurrent.

Winst en verlies liggen dicht bij elkaar in deze klasse
“Wij weten dat we samen goed moeten zijn om een resultaat te halen. Wanneer we eerder dan de tegenstander in de wedstrijd zitten, gaat het voetballend beter. Wij moeten zorgen dat we altijd goed beginnen. Dan krijgen we meer kansen en zijn we niet afhankelijk van de tegenstander”, zegt Dollenkamp over de grote kloof tussen het viertal wedstrijden tegen de concurrenten. De oefenmeester blijft ook realistisch: “winst en verlies liggen dicht bij elkaar in deze klasse, maar de wedstrijden die we hebben verloren waren terecht. De gelijkspellen daarentegen niet. Die hadden wij alle 2 gewoon kunnen winnen.”

SV Vaassen niet in vorm in deze fase van het seizoen
Zondag wacht wederom een concurrent op de Zunnebargh. SV Vaassen, uit het gelijknamige dorp liggend aan de oostrand van de Veluwe, komt op bezoek. Zij hebben echter een haperende vorm in deze fase van het seizoen. Kijkend naar de laatste 6 wedstrijden moest de ploeg van Fethi Ozerdogan 5 keer tegen een nederlaag aankijken. De ploeg is terug te vinden op 11de plek met een puntentotaal van 8.

De wedstrijd begint om 14:00 en is te bewonderen op het bosrijke sportpark “De Zunnebargh” in Diepenveen.

Sportieve groet,

Mathijs Bolink

 

Redactie: Dorpsplein Diepenveen

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top