Diepenveen 019-1 kan zich tot officieus kampioen kronen!

PHOTO-2019-12-01-09-44-39 (1)

Het vlaggenschip van de jeugdafdeling van VV Diepenveen kan zich 7 december tot officieus kampioen van de najaarscompetitie 2019-2020 kronen. Na 7 gespeelde wedstrijden, waarin 18 punten werden behaald, staat de ploeg van trainer Youri Huttinga bovenaan in de 2de klasse.

Het elftal verloor dit seizoen nog maar één keer, kreeg slechts 11 doelpunten tegen en scoorde maar liefst 46 keer. Een gemiddelde van 6 doelpunten per wedstrijd! Zo telt de Diepenveense ploeg een doelsaldo van +35.

Om het feest los te laten barsten, moet de ploeg 7 december eerst afrekenen met Klarenbeek 019-1. Zij staan eveneens  na 7 wedstrijden op 18 punten, maar hebben een aanzienlijk minder sterk doelsaldo. Hun doelsaldo bedraagt +13. Bij winst betekent het dus dat Diepenveen drie punten meer heeft dan Klarenbeek.

Met nog maar een wedstrijd te gaan en het grote verschil in doelsaldo kan het, na winst op Klarenbeek, voor Diepenveen 019-1 bijna niet meer fout gaan! Daarom is a.s. zondag 7 december veel steun vanuit alle hoeken nodig. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat Diepenveen 019-1 zich tot kampioen kroont!

Jij komt toch ook? De wedstijd wordt om 15:00 uur afgetrapt aan de Schuurmansweg op “Sportpark de Zunnebargh”.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven